Algemene voorwaarden

Er is sprake van een overeenkomst als de koper en verkoper via e-mail overeenstemming hebben bereikt over het te leveren product / de te leveren producten (hierna te noemen: bestelling), het te betalen bedrag en de levertijd. Na het bestellen wordt via e-mail de factuur toegezonden. De verzendkosten en het totaalbedrag staan hierop vermeld, alsmede de betaalgegevens en onze adresgegevens. Vermeld svp bij correspondentie en betalingen altijd het ordernummer / factuurnummer.

Levering

De bestelling wordt 7 dagen vastgehouden in afwachting van de betaling. Wanneer de betaling binnen deze tijd niet op onze rekening bijgeschreven is behouden wij ons het recht voor de bestelling te annuleren. Wanneer u een langere betalingstermijn wenst verzoeken wij u contact met ons op te nemen.


Wanneer wij de betaling hebben ontvangen gaan wij de bestelling voor u vervaardingen. Wij streven ernaar de bestelling binnen de overeengekomen termijn te leveren. Mocht dit niet lukken dan treden wij met u in contact. U heeft dan de mogelijkheid van de bestelling af te zien.


Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. In geval van pakketpost ontvangt u een track-en-trace code waarmee u online uw zending kunt volgen. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending. Wenst u uw pakketje te verzekeren tegen verlies of diefstal, of te verzenden per aangetekende post, dan kan dat tegen een meerprijs volgens PostNL tarief. Dit kunt u aan ons kenbaar maken via e-mail.

Ruilen

Wanneer u uw bestelling heeft ontvangen heeft u 14 dagen de tijd om (productie)fouten / gebreken of defecten te melden. Maak een foto van het artikel waar duidelijk de fout of het defect op staat en stuur ons die per e-mail toe (ter beoordeling). Wanneer ook wij menen dat het artikel defecten / fouten of gebreken vertoont zal ruilen of retourneren mogelijk zijn.


Typefouten en/of kleurfouten worden alleen vergoed wanneer aantoonbaar is dat de fout aan onze kant ligt. 


Gepersonaliseerde artikelen kunnen zonder aantoonbare productiefouten of gebreken niet worden geretourneerd.


Artikelen die zonder overleg naar ons retour worden gestuurd worden op geen enkele wijze vergoed of gecompenseerd.

Bestelling annuleren

U kunt de bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet de status ‘3. Betaling ontvangen’ (of hoger) heeft. Op dat moment gaan wij uw bestelling vervaardigen en is het niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren. Wilt u de bestelling evengoed annuleren zijn wij helaas genoodzaakt de reeds gemaakte productiekosten aan u door te berekenen.

Verzendkosten

Onder “verzendkosten” wordt verstaan: verzendkosten, verpakkingskosten en handelingskosten. Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt.


Bij het verwerken van de verzendkosten krijgt u meerdere opties waaruit u kunt kiezen. De getoonde opties zijn afhankelijk van het volume en/of gewicht van de bestelling.


Wilt u u uw bestelling naar het buitenland verzonden hebben? Neemt u dan svp contact met ons op voor de verzendkosten.


Wij verzenden uitsluitend naar landen binnen de Europese Unie.

Privacyverklaring

Bestellingen worden via de website verstuurd door middel van een beveiligde verbinding. De persoonsgegevens die in ons bezit zijn gekomen worden met zorg en vertrouwelijk behandeld. Ze zullen alleen gebruikt worden voor het versturen van de bestelling, het op de hoogte houden van de voortgang van uw bestelling en (na toestemming) voor het verzenden van de nieuwsbrief.

Auteursrechten

Op de website worden eigen foto’s getoond van door onszelf vervaardigde artikelen. Foto’s van voor u vervaardigde artikelen kunnen derhalve op de website getoond worden. Heeft u hier bezwaar tegen, maakt u dit dan svp via e-mail aan ons kenbaar dan tonen wij deze foto’s niet op de website.

Tot slot

Aan typefouten kunnen geen rechten worden ontleend. Wij behouden ons het recht voor om teksten en/of prijzen te kunnen wijzigen of aan te passen indien dit nodig blijkt.


Mocht er onduidelijkheden bestaan over de orderbevestiging, de factuur en/of andere correspondentie, dan horen wij dit graag.

Krek wa`k wou
A. Janssen
Heerenweg 120
1768 BH Barsingerhorn
info@krekwakwou.nl